Proizvodni program

  1. Domov
  2. Proizvodni program

ALU IN PVC STAVBNO POHIŠTVO

Z namenom ponuditi svojim kupcem najvišjo kakovost, smo se odločili za poslovno sodelovanje s svetovno in evropsko znanimi dobavitelji sistemov alu in pvc stavbnega pohištva.

Dobavitelji so:

Za avtomatska drsna vrata: DORMA

Za steklene predelne stene: DORMA

Za Alu sisteme so SCHUCO, ALUk, ALUMIL

Za PVC sisteme je ALUPLAST

Okna, vrata in fasade so izdelani iz kvalitetnih profilov, uporabljena so najboljša okovja, zasteklitev je po izbiri kupca.

Izdelki so modernega atraktivnega izgleda, tesnjeni z EPDM tesnili. Profili ALU oken in fasad so plastificirani v poljubni barvi po RAL lestvici ali po posebni izbiri, profili PVC pa so folirani v dekorjih po posebni izbiri ali barvani po RAL barvni lestvici.

Načini odpiranja in oblike izdelkov so prilagojeni željam kupcev.

Fasadne zasteklitve so v ALU izvedbi. V odvisnosti od profilnega sistema nudimo kontinuirane, polstrukturne in strukturne fasade.

Pri izdelavi so upoštevani veljavni standardi in predpisi glede:

  • trajnosti delovanja oken, vrat in fasad,
  • zrakotesnosti,
  • vodo-tesnosti,
  • toplotne prehodnosti in
  • zvočne izoliranosti.

Vzorčni izdelki so ustrezno testirani skladno z veljavnimi predpisi. Pomembna je tudi vgradnja, slabo vgrajeno okno ne bo dajalo pričakovanih rezultatov (pojav rosenja – toplotni preboji), zato mora biti montaža izvedena v skladu s pozitivnimi ugotovitvami gradbene fizike (RAL montaža), kar pomeni uporabo ustreznih pritrdilnih materialov. Prostor med profilom in steno se tesni z ekspanzijskim trakom, znotraj prostora se izvede parna zapora – paro nepropustna folija, zunaj prostora paro propustna zapora – paro propustna folija.

V naš program sodijo tudi senčila in sicer: polkne v PVC in ALU izvedbi, rolete v ALU in PVC izvedbi, notranje in zunanje žaluzije in screen senčila.

Naši strokovnjaki imajo dolgoletne izkušnje zato vam lahko svetujejo in predlagajo najboljše rešitve, naredijo izmere in posredujejo konkurenčno ponudbo, ki vas bo prepričala, da se boste lažje odločili.

Meni